We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/

about

Májki: Ez volt talán a legnehezebben és egyben gördülékenyen megszületett nóta. :) Konkrétan készen volt a 9 dal, viszont akadt egy, amit úgy éreztünk, hogy mégsem illene a koncepcióba. Szóval feladat adott, kell még egy. Hurrá! :) Jöttek a riffelések, majd alkotói válság. :) Dagi (Racs Attila dobos) mondta, hogy küldjem át a már meglévő ötletet és tesz rá dobot. Nem gondoltam, volna, de amit visszaküldött, mint egy lavina lett végül kész a szám. Egy könnyed akusztikus kezdés két szólamban, majd berobban az ereszd el a hajamat. :)

Tass: A szöveg lényegében egy régi dal, az „Aki néma” egyfajta folytatása. Azóta eltelt 15 év és míg annak idején az egyéni hang tömeg általi elnyomottságát jártam körül, most inkább az információs adástengerben átélhető magány érzése foglalkoztatott. Soha nem állt rendelkezésünkre ennyi eszköz, hogy barátokra, társakra leljünk és mégis valahogy úgy tűnik, hogy mindez sosem volt még ennyire nehéz. Ömlik minden csatornán, hogy hogyan lehetsz még szebb, jobb, okosabb, ügyesebb, bátrabb – mi kell ahhoz, mit fogyassz, hogy mindezt gyorsan, azonnal és lehetőleg erőfeszítés nélkül elérd. Már nem csak a lépcsőház, az utca, a suli, hanem az egész világ legjobbja lehetsz, akarhatsz lenni vagy várják el, hogy legyél – a korlátok leomlása temérdek lehetőséget ad, viszont ezzel a kapaszkodók is elvesztek. Ez az egyiknek esély, a másiknak teher – a szöveg a probléma feloldására ad egy tippet, ami nem bölcs, de a rock’n’roll sem az és nem is kell annak lennie. A lényeg itt szerintem a döntés, mert még egy rossz döntés is jobb, mint a sodródás az árral – már ha egyáltalán van lényeg bárhol, bármiben :)

credits

from Semmib​ő​l - a semmin át, released October 15, 2017

license

all rights reserved

tags

about

Agregator Tatabánya, Hungary

Dark and melodic death metal, born in the shadows of depleted mines and deserted factories. It sounds like if Paradise Lost would have been mixed with the bands of Gothenburg scene of Sweden.

contact / help

Contact Agregator

Streaming and
Download help

Report this track or account

If you like Agregator, you may also like: